top of page

Deze uitspraak van mijn basisschool juf zal ik nooit vergeten. Ik wist wel dat er iets mis was met me maar niet precies wat. De dyslexie verklaring hielp mij om beter te begrijpen dat ik moeite had met leven en schrijven. Ik kreeg veel hulp en begeleiding om beter te leren en schrijven. Wat ik zelf gemist heb is hulp bij het ontdekken wat de talenten van dyslexie zijn en de kwaliteiten die ik daardoor juist bovengemiddeld heb.

"JE BENT NIET DYSLECTISCH JE BENT GEWOON DOM!"

_00A4849-1.JPG

Mijn naam is Steven van Koeverden en ik ben dyslectisch. Op de basisschool werd het ontdekt en kreeg ik tot mijn 14e remedial teaching. Na mijn VMBO-TL diploma ben ik een jaar naar Amerika gegaan en daar kwam ik erachter dat ik fotograaf wilde worden. Na het volgen van meerdere fotografie opleidingen heb ik tot mijn 27ste gewerkt als fotograaf. Daarna kwam de drang om anderen te helpen zo erg boven drijven dat ik NLP ben gaan studeren. NLP is in mijn ogen het middel om persoonlijke verandering te realiseren voor de lange termijn. 

Inmiddels heb ik ruim 5 jaar ervaring met coaching. Heb ik meerdere NLP coach opleidingen gevolgd en ben ik gecertificeerd NLP Master Practitioner. Daarnaast ben ik natuurlijk al mijn hele leven ervaringsdeskundige als dyslecticus. 

bottom of page