top of page

DIT KAN IK VOOR JE BETEKENEN

_00A4846-1.JPG

DYSLEXIE LESSEN & TRAININGEN

Dyslexie heeft nog steeds enorm een slecht imago. Leerstoornis, aandoening en beperking kom ik nog te vaak tegen. Dyslexie is geen beperking, misschien zelfs een voordeel. Al moet je dan wel goed weten wat dyslexie is en wat de krachten zijn. 

Ik geef lessen over dyslexie. In die lessen bespreek ik wat dyslexie is, wat de voordelen zijn, de uitdagingen en hoe je daar mee om kan gaan. Het is inspirerend, herkenbaar en verhelderend. 
Als de kennis over dyslexie toegepast moet worden dan is een training een mooi vervolg. In de trainingen gaan we met de kennis aan de slag om het ook echt eigen te maken. 

De lessen zijn er voor mensen met en zonder dyslexie. De trainingen zijn geschikt voor mensen met dyslexie of leerkrachten die dyslectische leerlingen willen helpen met het toepassen van de kennis.

Voor het basisonderwijs werk ik samen met de HOI Foundation. De HOI Foundation biedt een geweldig programma aan voor leerlingen en leerkrachten. 

SPREKEN

Dyslexie heeft nog steeds enorm een slecht imago. Leerstoornis, aandoening en beperking kom ik nog te vaak tegen. Dyslexie is geen beperking, misschien zelf een voordeel. Al moet je dan wel goed weten wat dyslexie is en wat de krachten zijn. 

Wat ik als spreker voor je kan beteken is een lezing over dyslexie in jou organisatie of school waarin ik zowel dyslectici als mensen zonder dyslexie meeneem in mijn verhaal over dyslexie. De reis die ik heb doorgemaakt en hoe ik de dyslectische krachten tegenwoordig in zie en kan plaatsen in de maatschappij. Want dyslectici zijn hard nodig. 

_MG_3148.jpg

PODCAST

Dyslexie heeft enorm veel voordelen. De nadelen kennen we allemaal wel. In deze podcast ga ik in gesprek dyslectici die kennis hebben in verschillende vakgebieden. Dit om dyslexie in een ander daglicht te zetten.

bottom of page